Over Verkeers- & Veiligheidssignalisatie

Over VVSnv

VVSnv – Verkeers- & VeiligheidsSignalisatie, biedt hét compleetste gamma van de markt aan en is een toonaangevende, one-stop-shop, voor het inrichten van de publieke ruimte.

Het gamma omvat onder meer signalisatie, markeringen, straatmeubilair, pictogrammen, veiligheidsmateriaal en toebehoren. VVSnv verdeelt verschillende A-merken en produceert ook zelf. Dankzij de jarenlange expertise zorgt het VVS-team voor een uitstekende service, plaatsing en ondersteuning. Door onder meer in te spelen op innovaties en digitalisering, toont VVSnv aan dat de sector van signalisatie en het inrichten van de publieke ruimte, een enorm groeipotentieel kent.


Onze historie

Oprichting

In oktober 1978 startte Dhr. Willy Verjans een eenmanszaak onder de naam Verjans Veiligheid & Signalisatie met als hoofdactiviteit handel in veiligheidsmaterialen (PBM’s) en signalisatie. Enkele jaren later werd er ook gestart met de productie van signalisatieborden.

Naamloze vennootschap

De eenmanszaak groeide gestaag en in 1989 werd er besloten om over te stappen naar een naamloze vennootschap onder dezelfde naam: Verjans Veiligheid & Signalisatie nv (afgekort VVS nv). Door de stijgende productie van signalisatiematerialen barstte de eerste huisvesting van de firma al snel uit haar voegen. Men besloot daarom om de productie van signalisatiematerialen naar een andere locatie te verhuizen. 5 jaar later werd alles opnieuw onder één dak gebracht. Hiervoor werd er, op de huidige locatie, een nieuw gebouw opgericht dat in 1995 voor het eerst in gebruik genomen werd.

Nederlandse investeerder

In 2006 verkocht Dhr. Verjans zijn bedrijf aan een Nederlandse investeerder. Willy bleef het management voeren tot 2009 en besloot toen een stap terug te zetten om de fakkel door te geven. Limburger Lieven ’s Heeren werd aangenomen als gedelegeerd bestuurder en bouwde de activiteiten van de firma verder uit. Naast handel en productie in veiligheidsmaterialen en signalisatie werden ook markeringen, fabricatie van straatmeubilair én constructies in aluminium en staal vakgebieden.

Terug in Limburgse handen

Twee en half jaar na te zijn gestart bij VVSnv besloot Lieven ‘s Heeren om het roer volledig in eigen handen te nemen. In oktober 2011 heeft hij 100% van de aandelen van de firma Verjans Veiligheid & Signalisatie nv gekocht. Lieven en André 's Heeren geven vanaf dan richting aan het bedrijf.

Naamsverandering

In 2014 werden de PBM activiteiten stop gezet om de volle aandacht te kunnen richten op de verdere uitbouw van de andere activiteiten. De afdeling werd verkocht aan de firma Imes-Dexis uit Hasselt. 

Vervolgens werd in 2015 een logo- en naamsverandering doorgevoerd.  De nieuwe naam is Verkeers & VeiligheidsSignalisatie nv (VVSnv). De specialiteiten zijn Pictogrammen, Signalisatie, Markeringswerken en Straatmeubilair.

 

Groeionderneming

Vandaag timmert het gemotiveerd en ervaren VVS-team onder leiding van de familie ‘s Heeren nog steeds verder aan de verbetering en vooruitgang van het bedrijf. Ondertussen brengen we hét compleetste gamma op de markt en zijn we een one-stop-shop voor het inrichten van openbare ruimte. Door steeds meer in te spelen op innovaties en digitalisering, toont VVSnv aan dat de toch wel ‘klassieke’ sector van signalisatie en het inrichten van de publieke ruimte, een enorm groeipotentieel kent. Mede hierdoor kende het bedrijf de laatste tijd een enorme groei.

 

Onze missie

VVSnv is een Limburgse toeleverancier van signalisatie, markeringen, straatmeubilair, pictogrammen, veiligheidsmateriaal en toebehoren voor het inrichten van de publieke ruimte in België. We hebben een goede band met verschillende toeleveranciers en produceren ook zelf diverse producten. Duurzaamheid en innovatie, zijn voor ons belangrijke criteria. We proberen de ecologische voetafdruk te beperken in alles wat we doen. Voor onze klanten streven we ernaar een one-stop-shop te zijn. We leveren diverse producten tegen een aantrekkelijke prijs, van degelijke kwaliteit en zorgen voor een goede service, plaatsing en opvolging.  Ook hechten we belang aan een aangename werkomgeving, zodat iedere werknemer, elke dag, gemotiveerd klaar staat voor onze klanten, leveranciers, partners of collega’s.

 

Onze visie

Ons ultieme doel is om van de publieke ruimte, privaat of openbaar,  te allen tijde een aangenamere en veiligere omgeving te maken. Mede door innovatie en digitalisering, zien we een enorm groeipotentieel in deze sector. VVSnv wil de eerste zijn om hierop in te spelen en groeien op alle niveaus naar de marktleider in haar sector in België.


Vragen? Bel of mail gerust even naar ons

Bekijk de FAQ's
T.011 27 35 83
info@vvsnv.be

Contacteer ons