Beurs Openbare Ruimte: al onze oplossingen onder 1 dak

Samen streven naar een leefbare, moderne en goed bereikbare openbare ruimte

VVS is al enkele edities aanwezig op de vakbeurs voor openbare ruimte, vorig jaar zelfs met 2 standen en dat was een succes! Ook in 2020 zal ons team voor u klaarstaan. Kom onze nieuwigheden ontdekken op onze Signalisatie én Straatmeubilair stand.

VVS Signalisatie

VVS-Signalisatie stand 2.10

VVS Straatmeubilair

VVS-Straatmeubilair stand 2.11

Regel uw gratis 3-in-1 ticket

Registreer vooraf om snel de beursvloer van Vakbeurs Openbare Ruimte, Vakbeurs Klimaat én Vakbeurs Mobiliteit op te kunnen.  Na het invullen ontvangt u uw e-ticket op uw e-mailadres.

SNEAKPEAK: vooruitblik op onze stand

PoleCone van Jislon

Jislon flexibele PoleCone palen
“De enige echte!”
Na het overrijden veert de paal onmiddellijk terug recht door zijn unieke materiaaleigenschappen, zonder behulp van een mechanisch veersysteem. Bij het plooien of vervormen van de paal blijft de kunststof zijn eigenschappen behouden, verkleurt niet en blijft in vorm.

Gumatec rijbaankussen van vvs

Rijbaankussen Gumatec® EU

Nieuw innovatief rijbaankussen om het rijgedrag op een effectieve manier te beïnvloeden. De sinusvorm zorgt voor een beter absorptie van geluid en trillingen en een verhoogde veiligheid voor 2-wielers. Het maakt ze uiterst geschikt voor routes van openbaar vervoer, vracht- en calamiteiten verkeer.

H-Bank van Eco-Oh!

ECO-Oh! Van restplastics tot straatmeubilair

Bij ECO-oh! recyclen ze huishoudelijke restplastics tot duurzaam straatmeubilair voor publieke ruimtes. Daar kunnen mensen elkaar prettig ontmoeten en wordt hun sorteerinspanning meteen tastbaar. VVS laat u graag kennismaken met het assortiment!

Sineu Graff, vrijheid in de openbare ruimte 

Een aantrekkelijk portfolio, vol originele én klassieke creaties. Ze willen dat de openbare ruimte
comfortabel, esthetisch, kleurrijk en geschikt is voor alle gebruiksvormen. Ons team presenteert u graag hun nieuwste aanbod.

Beurs Openbare Ruimte: praktische informatie

6 februari 2020 van 09.00 tot 17.00u.

Brussels Expo | Paleis 1
Belgiëplein 1
BE – 1020 Brussel

Brussels Expo bevindt zich in het noordelijke deel van de stad Brussel. Komt u met openbaar vervoer, metrostation Heizel/Heysel (lijn 6) is voor de deur. Komt u met de auto, rond Brussels Expo zijn veel parkeerplaatsen. U betaalt € 10,00 om te parkeren.

www.brussels-expo.be

Over de beurs

Alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte.

Dit jaar samen met Vakbeurs Klimaat en Vakbeurs Mobiliteit!

De Dag van de Openbare Ruimte in Brussels Expo laat bezoekers kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte. Op de beursvloer krijgen bezoekers een actueel beeld van alle denkbare producten en diensten op het vlak van openbare ruimte.

In 2019 was het aanbod nog nooit zo volledig: een recordaantal van 185 exposanten stonden klaar om hun producten en innovaties te tonen aan het publiek. VVS was ook dan troste exposant.

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte vindt ook Vakbeurs Klimaat plaats, een evenement plaats waar oplossingen te zien zijn voor de uitdaging waar alle steden, nu en in de komende jaren, mee geconfronteerd zullen worden: het klimaatbestendig maken van de stedelijke leefomgeving. Tijdens de beurs wordt ingegaan op de klimaatverschillen binnen steden en de duurzame oplossingen voor de bijkomende problematieken. Er is wereldwijd een enorme omslag gaande op het gebied van mobiliteit. Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte wordt daarom ook Vakbeurs Mobiliteit georganiseerd. Draagt u als professional ook bij aan de toegankelijkheid, duurzaamheid en mobiliteit van steden? Dan mag u dit evenement niet missen.

De beurs biedt gratis toegang, gratis koffie, thee en frisdrank én gratis lezingen!

Meer informatie over de beurs vind u hier: openbareruimte.be