Slimme parkeerverbodsborden van VVS met bijhorend platform een schot in de roos

Deze maand, oktober 2021, is het maar liefst 10 jaar dat Lieven en André ’s Heeren VVSnv hebben gekocht van de Nederlandse investeringsmaatschappij. VVS, toen nog pure verkeersborden fabrikant, terug in Limburgse handen.  De serieuze sprong als ondernemer werd voor Lieven ’s Heeren een groot succes. Het verhaal van VVSnv werd een reuze groeiverhaal! Het gamma werd verruimd en we zijn ondertussen een one-stop-shop voor het inrichten van de openbare ruimte. Bovendien werd hard ingezet op innovatie en digitalisatie. Het grote project met Stad Antwerpen is hier een mooi voorbeeld van. Méér over de geschiedenis van VVSnv vindt u hier.

Precies rond dit 10-jarig jubileum, verscheen er dan ook een mooi artikel in TRENDS magazine!

“Het verkeersbord wordt digitaal” artikel in TRENDS 

De stad Antwerpen plaatst sinds kort digitale parkeerverbodsborden voor wie ruimte nodig heeft om te verhuizen of te verbouwen. De slimme borden waarschuwen de stad als ze stiekem worden verzet of gestolen.

Naar het artikel in TRENDS

Digitaal verbodsbord
Digitaal verbodsbord
Digitaal verbodsbord

WEG MET KRIJT, HIER ZIJN DE INTELLIGENTE PARKEERVERBODSBORDEN

’s Werelds eerste draadloos parkeerverbodsbord maakt komaf met de beperkingen van de traditionele, tijdelijke borden.

Een tijdelijk parkeerverbod kan men aanvragen gedurende een beperkte periode, bijvoorbeeld bij werken of een verhuis. Niet alle aanvragen verlopen via de officiële weg, borden werden verplaatst om meer ruimte te krijgen of werden door anderen net een plaats verder geschoven. Met als gevolg een wildgroei van borden en veel frustratie bij bewoners en de stad. De weergave van tijd/datum is vaak onduidelijk bij de klassieke borden en er is een gebrek aan controle en overzicht. Elke aanpassing dient tenslotte steeds on-site te gebeuren.

Lees het volledig nieuwsitem rond ons mega raamcontract met Stad Antwerpen