Farys CREAT Congresdag – 9 oktober 2018

Farys organiseert de CREAT congresdag om jullie kennis te laten maken met hun raamcontracten, leveranciers en dienstverleners. En daar hoort VVSnv zeker bij!

Op het programma staat duurzaamheid centraal en onze oplossingen passen dus mooi binnen dit plaatje!Bekijk het progamma hier.

Enkele innovaties die u kunt ontdekken op onze stand

Snelheidsinformatieborden
VVSnv is verdeler voor Vlaanderen van de snelheidsinformatieborden Evolis van Elancité. Deze borden zorgen er oa. voor dat de bestuurders de weergave van hun snelheid zien, maar het is ook mogelijk om statistieken over het verkeer te laten registreren.

Snelheidsinformatieborden

Augustaflex
De Augustaflex voorkomt hoge vervangingskosten door het omvormen van een gewone standaard verkeerspaal tot een terugverende paal. Dit revolutionair systeem kan heel eenvoudig worden geplaatst op bestaande verkeersopstellingen zonder dat er nieuwe funderingen moet worden gegoten.

Straatmeubilair
Hoogwaardige elementen voor de inrichting van de openbare ruimte, dat vindt u in het ruime assortiment van mmcité. Zitbanken, afvalbakken, afzetpalen, fietsenstaanders, fietsenstallingen, rookcabines,… Design, kwaliteit, functionaliteit en innovatie zijn de kernwaarden van mmcité en VVSnv.

Straatmeubilair

Bent u benieuwd? Registreer hier voor de CREAT Congresdag.