Goed zichtbare huisnummers maken het verschil

Huisnummerplaatjes: een klein gebaar met grote impact.
Een gebrek aan duidelijk zichtbare huisnummers kost de hulpdiensten heel wat tijd. En die hebben, in geval van nood, geen tijd te verliezen! Bijkomend zijn goed zichtbare huisnummers handig voor (nieuwe) postbodes, koeriersdiensten of gewoon bezoekers die de bestemming nog niet kennen.

Een gemeentelijke bevoegdheid.
Volgens artikel 135§2,1° van de nieuwe gemeentewet, valt deze bevoegdheid op gemeentelijk niveau. Sinds 1/1/2022 zijn reflecterende huisnummers verplicht in vele Belgische steden en gemeenten. Meestal worden de voorschriften vastgelegd in een gemeentelijke politieverordening. Ja, je kan dus effectief een GAS-boete krijgen wanneer je huisnummer niet aan de bepalingen (kwaliteit en zichtbaarheid) voldoet.

“Heel wat steden en gemeenten bieden aan alle nieuwe inwoners en nieuwbouwwoningen een huisnummerplaatje aan dat conform de reglementering is. En sommige steden en gemeenten bieden zelfs GRATIS een huisnummerplaatje aan ALLE bewoners.”

Ook het vernieuwen van straatnaamborden kan deel uit maken van het beleidsplan.

VVS: vertrouwde partner van vele steden en gemeenten.
Een degelijk reflecterend huisnummer bestaat uit een aluminium plaatje voorzien van een reflecterende folie met de cijfers. De reflecterende huisnummers van VVS zijn goed zichtbaar, zowel overdag als ’s nachts. We hebben een grote productiecapaciteit en denken graag mee met u naar een creatieve oplossing. We kunnen namelijk veel meer dan enkel een ‘kaal huisnummerplaatje’ afleveren! Zo koos stad Geel voor een leuk ontwerp op maat. Zo verhogen ze de veiligheid en versterken tegelijkertijd hun branding. WIN-WIN

Nog méér flexibiliteit dankzij onze nieuwe, 3D computergestuurde freesmachine.
Sinds kort hebben wij ons atelier uitgerust met een gloednieuwe, 3D computergestuurde freesmachine. Voortaan worden de aluminium plaatjes niet meer ‘gekapt’. Ze worden volledig uitgefreesd naar de door u bepaalde vorm en met de grootste nauwkeurigheid. Rechte hoeken en lijnen zijn dus geen must meer!

Ook klaar om uw huisnummers en straatnaamborden te vernieuwen?

Contacteer ons en één van onze experts komt vrijblijvend bij u langs. Bovendien kunt u 24/7 terecht op onze webshop.