Jislon Anti-Damp spiegel, een vaste waarde in Gent

Wat voorzichtig begon met een test opstelling bleek algauw een schot in de roos . Sinds enkele jaren is Stad Gent vaste afnemer van de Jilson anti-damp spiegel, verdeeld via VVSnv.

Iedere wegbeheerder kent de ergernis : de steeds wederkerende klachten van matte verkeersspiegels. De hoge onderhoudsfrequentie,  nog eens bevestigd door het ‘arrest van Damme’ , zette ons aan tot het zoeken naar een alternatief voor de klassieke verkeersspiegel.

Wouter Van Hove; Adjunct van de Directie Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen in Stad Gent, getuigt.

“Met hun hydrofiele coating schitteren de Jilsons niet enkel bij zonneschijn, ook bij vochtig weer – net wanneer je er op rekent – blijft de spiegeling gegarandeerd. Onze onderhoudsfrequentie is tot een minimum herleid. Tot op heden is nog geen enkele spiegel aan vervanging toe. Het oppervlak van de spiegel laat helemaal geen vuilaanhechting toe. De afweging tussen aankoopprijs en veiligheid, kwaliteit, onderhoudskost, vervangingsfrequentie ten opzichte van de klassieke verkeersspiegel valt daarom reuze mee! De keuze naar structurele vervanging was dan ook vlug gemaakt.”

Nog meer fans:

In stad Gent werden ondertussen zo’n 200 spiegels geïnstalleerd. De Jislon Anti-Damp spiegel is er dus een vaste waarde! En dat werkt aanstekelijk, ook de collega’s van onder andere Kortrijk, Avelgem, Wortegem-Petegem, Pittem, Dentergem, Sint-Laureins, Lievegem, Beveren, Stekene enz. hebben de voordelen ontdekt!

Bent u ook benieuwd?
VVS is verdeler van de Jislon Anti-Damp spiegel voor geheel Vlaanderen. U kunt bij ons terecht voor vrijblijvende informatie, een prijsofferte of een bestelling.