Mega order van €3.8 miljoen bij stad Antwerpen

RAAMOVEREENKOMST VOOR MOBIEL PARKEREN
We zijn trots te kunnen communiceren dat wij een raamovereenkomst binnen hebben gehaald bij Stad Antwerpen voor maar liefst 4500 digitale parkeerverbodsborden. Hierbij maakt stad Antwerpen de overstap naar het digitale tijdperk. De nieuwe borden bieden heel wat voordelen en zijn gekoppeld aan een gebruiksvriendelijk city managementplatform.

WEG MET KRIJT, HIER ZIJN DE INTELLIGENTE PARKEERVERBODSBORDEN
’s Werelds eerste draadloos parkeerverbodsbord maakt komaf met de beperkingen van de traditionele, tijdelijke borden.
Een tijdelijk parkeerverbod kan men aanvragen gedurende een beperkte periode, bijvoorbeeld bij werken of een verhuis. Niet alle aanvragen verlopen via de officiële weg, borden werden verplaatst om meer ruimte te krijgen of werden door anderen net een plaats verder geschoven. Met als gevolg een wildgroei van borden en veel frustratie bij bewoners en de stad. De weergave van tijd/datum is vaak onduidelijk bij de klassieke borden en er is een gebrek aan controle en overzicht. Elke aanpassing dient tenslotte steeds on-site te gebeuren.
Alle verzoeken kunnen voortaan geautomatiseerd en gestroomlijnd worden. De borden zijn gekoppeld aan een gebruiksvriendelijk city management platform, waardoor alles slim beheerd kan worden. Het is niet meer noodzakelijk on-site te gaan, want men kan ze vanop afstand activeren of aanpassen. Dankzij de digitale borden heeft verplaatsen geen zin, ze bevatten een GPS tracker. Daarnaast zijn de borden voorzien van accelerometer en alarm voor diefstalbeveiliging.

We werkten voor dit project samen met Rombit, die zorgde voor de ontwikkeling van de digitale module en het management platform.

Lees hier het volledige persbericht.

Door onder meer in te spelen op innovaties en digitalisering, toont VVSnv aan dat de sector van signalisatie en het inrichten van de publieke ruimte, een enorm groeipotentieel kent.
Méér digitale innovaties op www.sensobility.be