Zulte plaatst 13 gloednieuwe snelheidsinformatieborden DSD

Nieuw! Vanaf heden is VVS verdeler van de DataCollect snelheidsinformatieborden, én meer.

DataCollect® ontwikkelt en produceert al meer dan 20 jaar innovatieve oplossingen voor het verzamelen van verkeersgegevens, radar- en weergavetechnologie.  U kunt bij VVS terecht voor de aankoop van hun high-end DSD snelheidsinformatieborden, SDR verkeersmeters en eGuard waarschuwingssystemen.

13 DSD snelheidsinformatieborden te Zulte

Recent plaatsten we maar liefst 13 complete oplossingen in Zulte. De gemeente wil hiermee chauffeurs bewust maken van hun snelheid om uiteindelijk de verkeersveiligheid te verhogen aan de schoolomgevingen.

Bewustwording zorgt voor een aanpassing van de snelheid en draagt bij tot een hogere verkeersveiligheid. De snelheidsinformatieborden DSD kunnen eenvoudig worden geplaatst op wegen rondom schoolomgevingen of andere ongeval gevoelige plaatsen. Een groot voordeel van de DataCollect® DSD displays is de modulariteit. We vertrekken uit een aantal basismodellen, voegen een voeding naar keuze toe, bieden verschillende communicatiemogelijkheden aan én kunnen een aantal extra functionaliteiten toevoegen naar wens. VVS heeft een aantal totaaloplossingen voor u klaar of we kunnen de oplossing volledig naar uw noden samenstellen.