Snelheidsinformatieborden, een bewezen oplossing.

Ontdek waarom men voor Evolis snelheidsinformatieborden kiest.

Reeds + 17.000 radars geïnstalleerd.

Gebruik snelheidsinformatieborden aan de ingang van een stad, in een schoolomgeving of bij andere ongevalsgevoelige plaatsen. Zo maak je bestuurders bewust van het gevaar die hun snelheid met zich mee kan brengen.

De toestellen zijn eenvoudig te installeren en in te stellen. Het snelheidsinformatiebord zal de snelheid in deze gebieden effectief verminderen. Dit kan je nagaan aan de hand van statistieken die het bord opslaat.

Efficiënt

Met 34 cm hoge cijfers, een groot tekstsjabloon en ultrahoge helderheid LED’s is het Evolis snelheidsdetectiebord het meest zichtbare en effectieve systeem voor snelheidsreductie.

Betrouwbaarheid

De anti-corrosie-, UV-behandelingen en de afdichting van het snelheidsteken van Evolis zorgen er voor dat het snelheidsdetectiebord bestand is tegen alle weersomstandigheden van grote hitte tot vrieskou.

Eenvoudig

Het Evolis snelheidsdetectiebord kan binnen de 5 minuten worden geïnstalleerd door één persoon. De bevestigingsbeugel kan worden geïnstalleerd op palen van elke vorm of diameter.

De Evolis kan worden gevoed vanuit een vaste net voeding, openbare verlichting of zonnepaneel. Als noodoplossing kan er ook nog een batterij worden geïnstalleerd voor het geval er een stroomstoring is.