Enkele handige oplossingen om social distancing te handhaven!

Gezellig samen – of apart

Social distancing, 1,5m afstand, is ondertussen de norm geworden en hier zullen we nog geruime tijd rekening mee moeten houden. In openbare ruimtes zeker een uitdaging! Parken en rustplaatsen nodigen bewoners net uit tot sociaal contact! Individuele zitbanken zijn de oplossing. Zo kunnen wandelaars, fietsers veilig uitrusten of gewoon even van het zicht genieten. We hebben voor u een overzicht gemaakt van al onze 1-persoonzitbanken.

De perfecte tijdelijke afbakening

Deze nadar van VVS is een robuust dranghekken met sterke voeten in A-vorm geplooid. Ze beschikken over een stevig frame dat niet snel zal doorbuigen en stormbestendig is. De stalen nadars werden gegalvaniseerd en hebben een buisdiameter van 35mm met grote wanddikte. De hekkens hebben een universeel inhangsysteem, zo zijn ze eenvoudig te verbinden door de dubbele haken en lussen. Bovendien zijn ze gemakkelijk rechtlijnig te stapelen, waardoor ze weinig plaats innemen..

Nu aan 39,99€/stuk

Geniet van onze promotie, zolang de voorraad strekt!
Actievoorwaarden: promotie niet combineerbaar met andere kortingen, promotieprijs vanaf 20 stuks, prijs excl. BTW, excl. transportkoste & excl. opties.

Acuut en snel informeren!

De LED Message Buddy is een mobiele LED bord opstelling. De oplossing is compact, werkt autonoom en is eenvoudig te plaatsen op locatie. De trolley is onmiddellijk inzetbaar. Dit mobiele scherm is dus uitermate geschikt voor tijdelijke bewegwijzering, communicatie op evenementen of calamiteiten.

Eigenschappen:

  • Full color LED Display
  • Schermafmeting 960 x 480 mm
  • Kijkhoek 120°
  • Automatische lichtsterkte regeling

Mooi én herbruikbaar

In deze tijden is er meer dan ooit nood aan afgebakende zones. Denk maar aan autovrije zones, ontmoetingsplaatsen, … Heeft u al eens aan plantenbakken gedacht? Uitermate geschikt om tijdelijke zones af te bakenen en ze later weer ongedaan te maken. En ze ogen nog mooi ook. Bloembakken zijn geen tijdelijke investering, u kunt ze later eenvoudig op andere plaatsen in de Gemeente of Stad plaatsen. Handig toch?