VVS-straatmeubilair op technimat

TECHNI-MAT 2020, gloednieuwe vakbeurs voor bouw en infrastructuur

Opgelet! Data gewijzigd

Maart 2020 > Oktober 2020

Volledige PERSBERICHT in bijlage.

Vanwege de toenemende verspreiding van het Corona-virus (Covid-19) worden in België beurzen en evenementen uitgesteld. De organisatie van Techni-Mat heeft besloten deze nieuwe vakbeurs te verplaatsen naar 7 en 8 oktober 2020 in Kortrijk Xpo. Bovendien volgt Techni-Mat hiermee tevens het advies dat vandaag door de Belgische overheid werd uitgevaardigd om indoor evenementen met meer dan 1.000 personen uit te stellen.

Bezoek onze VVS Signalisatie – en Straatmeubilair stand in Kortrijk Expo

De eerst editie van Techni-Mat wordt een veelbelovende beurs voor professionals uit de infra en ruwbouw branche. VVS kan daar uiteraard niet op ontbreken. Ons team verwelkomt u graag op stand 449B, waar wij onze nieuwste signalisatie en straatmeubilair oplossingen aan u voor stellen.

Techni-Mat 2020: Vakbeurs voor INFRA en RUWBOUW

Techni-Mat is een nieuwe vakbeurs voor alle spelers binnen infra & ruwbouw. De beurs is het verzamelpunt van knowhow voor de sector en focust op technieken en materialen.

De 1e editie vindt plaats in Oktober 2020 in Kortrijk Xpo en is een tweejaarlijks initiatief.

Wie zijn de exposanten?

  • Fabrikanten en exclusieve verdelers van bouwmaterialen
  • Gespecialiseerde onderaannemers
  • Studiebureaus
  • Brancheorganisaties

Openingsuren

Woensdag 7 oktober: 11u – 21u
Donderdag 8 oktober: 11u – 21u

U kunt dankzij VVS gratis registreren, wij bezorgen u graag vrijblijvend een toegangskaart met code voor u en uw collega’s. U heeft deze code nodig om online te registreren. Aan de deur kost uw toegang €15,-

Gratis toegang Techni-Mat

Vooruitblik:

Over VVSnv:

VVSnv – Verkeers- & VeiligheidsSignalisatie, biedt hét compleetste gamma van de markt aan en is een toonaangevende, one-stop-shop, voor het inrichten van de publieke ruimte. Het gamma omvat onder meer signalisatie, straatmeubilair, veiligheidsmateriaal en toebehoren. Lees hier meer over ons. 

VVS Signalisatie
VVS Straatmeubilair