The Street 2020

Ontdek de wereld van straatmeubilair, architectuur en zoveel meer

Een exclusieve conferentie rond de waarde van de publieke ruimte. MMcité nodigt experts uit en brengt vakmensen uit de hele wereld bij elkaar om een gewaagde toekomstvisie uiteen te zetten.

Het exclusieve evenement bestaat uit inspirerende keynote speeches, tot nadenken stemmende presentaties, een netwerksessie, een interactieve workshop en een rondleiding door de fabriek van mmcité. Dit alles om een gedurfde toekomstvisie op landschapspraktijken neer te zetten.

Waar vindt het plaats?

The street vindt plaats in de iconische stad Zlin/Bilovice, die bekend staat om zijn moderne brutalistische architectuur en waar schoenmaker-ondernemer Tomas Bata woonde.

Wanneer vindt het plaats?

14 mei 2020

De sfeerbeelden en sprekers van afgelopen jaar.

Sprekers

Jana Tyrer (UK) – Zaakvoerder mmcité11

Jerry van Eyck (USA) – Bestuurder !melk

Daniela Allmeier (AT) – Oprichter & zaakvoerder RaumPosition

Charlotte Wilberforce (UK) Partner Martha schwartz Partners

Matus Vallo (SK) – Architect en burgemeester Bratislava

Chris Fannin (UAE) – Zaakvoerder InSite by KEO

David Karásek (CZ)Oprichter en Ontwerper mmcité1

Details:

https://www.thestreet.mmcite.com/

Geniet dankzij VVS van deze uitzonderlijke ervaring!

The Street 2020 is een congres georganiseerd door mmcité met enorm boeiende sprekers die u meenemen in de wereld van straatmeubilair, architectuur en zoveel meer. Als exclusief partner van mmcité in Vlaanderen, nodigt VVS u graag uit om samen het evenement te bezoeken. Deel ons alvast uw interesse via de pre-registratie. (geheel vrijblijvend) En wij houden u verder op de hoogte rond het verdere verloop.