Ontmoet ons tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 12 mei 2022

Laten we elkaar opnieuw ontmoeten, in een gastvrije sfeer!

De laatste editie in 2020 was een succes en nu is het eindelijk weer zo ver.  Niet de ‘vertrouwde’ datum in februari, maar op 12 mei 2022 opent Brussels Expo opnieuw zijn deuren om u te ontvangen tijdens dé vakbeurs voor de openbare ruimte.  Als nummer 1 partner voor de inrichters van die publieke ruimte, neemt VVS deel met 2 standen. We hebben niet stilgezeten en willen u graag een aantal nieuwigheden voorstellen!

Ontdek ons aanbod en ontmoet ons team op stand 2.10 & 2.11.

VRAAG HIER JE GRATIS TOEGANGSKAART AAN 

Praktische informatie

12 mei 2022 van 09.00 tot 17.00u.
Brussels Expo | Paleis 1
Belgiëplein 1
BE – 1020 Brussel

Brussels Expo bevindt zich in het noordelijke deel van de stad Brussel. Komt u met het openbaar vervoer, metrostation Heizel/Heysel (lijn 6) ligt voor de deur. Komt u met de auto, rond Brussels Expo zijn veel parkeerplaatsen. U betaalt € 10,00 om te parkeren.

www.brussels-expo.be

Over de beurs

“Na een periode van digitaal contact op afstand via beeldschermen is het heerlijk om elkaar weer in levenden lijve te kunnen zien en spreken.”

De Dag van de Openbare Ruimte in Brussels Expo laat bezoekers kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte. Op de beursvloer krijgen bezoekers een actueel beeld van alle denkbare producten en diensten op het vlak van openbare ruimte. 

In 2020 bezochten 1590 professionals de vakbeurs Openbare Ruimte (+27% tov. 2019). VVS was ook dan troste exposant.

De Vakbeurs Openbare Ruimte bundelt alles over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de publieke ruimte onder 1 dak. Ook was er een zone voor klimaat en voor mobiliteit. Bovendien waren er meer dan 40 lezingen, verdeeld over zeven lezingruimtes. 

De beurs biedt gratis toegang, gratis koffie, thee en frisdrank én gratis lezingen!

Meer informatie over de beurs vind u hier: openbareruimte.be 

Logo vakbeurs openbare ruimte 22