Fietsparkeren op events – Veloc®

VVSnv komt met een handige oplossing

Uw nadars omtoveren tot een budgetvriendelijke, maar veilige fietsenstalling? Het biedt alleen maar voordelen. Overtuig uw bezoekers om de fiets te nemen door een degelijke fietsenparking te voorzien, zonder grote instapkost.

Met de fietsbeugel Veloc® bouwt u in een mum van tijd (bestaande) nadars om tot een tijdelijke fietsenstalling voor kleine of grote evenementen. Handig toch?

De meeste steden en gemeenten hebben tal van nadars in hun magazijn staan. VVS ontwikkelde daarom een eenvoudige en robuuste beugel uit thermisch verzinkt staal. Hij wordt standaard uitgevoerd in herkenbaar verkeersrood (RAL3020). De Veloc® fietsbeugel kan toegepast worden op vrijwel alle type nadars en is geschikt voor ieder type fiets (stadsfiets, MTB, elektrische fiets, …) De beugels kunnen eenvoudig worden gemonteerd en zijn anti-diefstal/anti-vandalisme. Afhankelijk van het aantal spijlen, kan een nadar worden opgebouwd om max 12 fietsen te stallen. U kunt bijvoorbeeld nadars die u reeds als afsluiting plaatst, deels omtoveren tot fietsenparking. Of u kunt ze dubbelzijdig voorzien van beugels om zo een volwaardige fietsenstalling te bouwen

VVSnv STELT EEN DEMOSET TER BESCHIKKING VOOR LIMBURGSE EVENEMENTEN

Om de steden en gemeenten in Limburg te overtuigen van deze handige oplossing, stelt VVSnv een demo-set van 30 Veloc® fietsbeugels ter beschikking.  Naar gelang de beschikbaarheid kunt u een set van 32 fietsbeugels, inclusief nadars, kosteloos uitproberen op één van uw evenementen.

Getest en goedgekeurd?

Bent u na het testen van de Veloc ® overtuigd van zijn meerwaarde? Wanneer u een bestelling plaatst, binnen de 6 maand na uw test, hebben wij een interessante promo voor u klaar! 100 kopen + 10 GRATIS

En omdat wij zo enthousiast zijn over deze oplossing, verloten wij de demoset eind dit jaar onder de deelnemende gemeenten!

Wees er dus snel bij en registreer als eerste uw event aan de hand van onderstaand formulier:

Vraag nu uw gratis demoset aan

Voorwaarden:
Actie geldig t/m 31/10/2019
First come, first served.