Wij kiezen voor de échte Pole-Cone flexibele palen! U toch ook?

VVSnv is al jaren verdeler van de enige originele Pole-Cone palen van Jislon, een bewuste keuze. Jaren geleden introduceerden zij de Pole-Cone op de Europese markt, met succes! Een ontwerp is helaas moeilijk te beschermen en tegenwoordig ontdekken we veel kopieën die ontzettend lijken op de originele. Het is niet altijd gemakkelijk wanneer je een product van hoge kwaliteit aanbiedt, om te concurreren met het initiële prijsniveau. Goedkoop duurkoop komt hier al snel de kop op steken. Jislon is van mening dat de beste manier om A-merk te blijven, het voortdurend verbeteren en ontwikkelen is van hun producten en hun merk. En daar kan VVS alleen maar achter staan. We blinken hierdoor uit op kwaliteitduurzaamheid en betrouwbaarheid.

Eigenschappen van de originele Pole-Cone:

De palen zijn voorzien van een CE-markering en de gekleurde Pole-Cone’s zijn opgenomen in het nieuwe standaard bestek 250 van Agentschap Wegen en Verkeer. Na het overrijden veert de paal onmiddelijk terug recht door zijn unieke materiaaleigenschappen, zonder behulp van een mechanisch veersysteem. Mechanische veersystemen houden het meestal niet uit bij veelvuldige aanrijdingen. Bij het plooien of vervormen van de paal blijft de kunststof zijn eigenschappen behouden, verkleurt niet en blijft in vorm.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

Hierin maken wij het verschil:

DUURZAAMHEID

Reeds na 1 week bleken de kopieën zich niet meer te herstellen, hoewel er geen zichtbare schade werd aangetroffen.

Onze producten zijn ontwikkeld om zware impacten te absorberen. Ze zijn dan ook ontwikkeld om veiligheid te creëren en niet om losse projectielen te worden en zo de situatie nog gevaarlijker te maken. Pole-Cones worden frequent in tunnels geïnstalleerd, waar ze regelmatig aangereden worden en toch lange tijd blijven bestaan.

KWALITEIT

De kleurveranderingen die u kunt waarnemen, was er al na enkele maanden. (Grijs = origineel)

Bij de originele Pole-Cones gebruikt men naast het pigment in de kleur, ook verf, voor een blijvend resultaat.

TESTEN & CERTIFICATEN

De producten worden voortdurend getest om zo de nodige certificaten te behalen. Deze week werd zo nog het CE-Audit in Japan afgewerkt. Naast CE-certificering hebben we onze eigen testfaciliteiten waar we de producten onderwerpen aan tests met onze vliegende wielmachine. Op vandaag zijn de Pole-Cones gecertificeerd om tot 1000x overreden te worden, maar we weten dat we minstens 3000x kunnen bereiken. Deze testen worden nu ingepland en zal dit naderhand bevestigd worden door een onafhankelijke, derde partij zoals TUV of TASS-International.

VVS is exclusief verdeler van de originele Pole-Cone palen. We houden u graag verder op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en testen.

Er werden reeds vele quotes geschreven over de prijs-kwaliteit verhouding, we sluiten ons bericht dan ook graag af met de volgende uitspraak:

“De ergernis over de slechte kwaliteit duurt voort, terwijl de vreugde over de lage prijs reeds lang vergeten is.”